ولادت امام علی (ع) در کلام بزرگان
بزرگان درباره ماجرای ولادت امام علی (ع) این طور نوشته اند:
حافظ گنجی شافعی در کتاب الکفایه: «امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب در مکه در بیتالله الحرام، شب جمعه 13 رجب، 33 سال پس از عامالفیل، متولد شد. هیچ کس جز او در خانه خدا به دنیا نیامده و نخواهد آمد و همین برای تعظیم مقام والایش کافی است.»
شیخ صدوق در امالی: «یزید بن قعنب میگوید: من به همراه عباس بن عبدالمطلب و گروهی از بنی عبدالعزی در برابر خانه خدا نشسته بودیم. ناگهان فاطمه بنت اسد به کنار خانه خدا آمد، در حالی که 9 ماه از مدت حمل او به علی بن ابیطالب میگذشت.
درد زایمان بر او عارض شد، دستها را به دعا بلند کرد و با خدای خود چنین مناجات نمود: «پروردگارا! من به تو و پیامبران و کتابهایی که از سوی تو نازل شده است ایمان دارم و سخن جدم حضرت ابراهیم خلیل را گواهی میدهم؛ همان کسی که این بیت عتیق را ساخت، پس به حق آن کس که این خانه را بنا کرد و به حق جنینی که در شکم دارم، زایمان را بر من آسان فرما.»
مدت اعتکاف
1- مدت اعتکاف حداقل سه روز است و در کمتر از آن صحیح نیست ولى در زیادتر از سه روز حدى ندارد.
2- این سه روز از طلوع فجر روز اول تا مغرب روز سوم است بنابر این اگر بعد از طلوع فجر حتی با چند دقیقه تاخیر به مسجد برسد آن روز جزو اعتکاف به حساب نمىآید و چنانچه قبل از مغرب روز سوم اعتکاف را قطع کند، افزون بر آنکه کار حرامى کرده اعتکاف نیز باطل است.
3- سه روز اعتکاف با شبهاى آن است که حداقل سه روز و دو شب است بنابر این نمىتواند شبها را از مسجد خارج شود یا نذر کند که سه روز بدون شبها در مسجد معتکف شود.
سخنگوی قوه قضاییه گفت: پیشبینی مقام معظم رهبری درباره ظهور جوانان شریف و قوی در سوریه که اشغالگران را از خاک این کشور بیرون خواهند کرد، بهزودی محقق میشود و مقاومت آینده، پیروزی حق بر باطل را نشان خواهد داد. ادامه مطلب...
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
تمامی راهها در غزه به مرگ منتهی میشوند
حضور مقامات ایرانی در مراسم تشییع سید حسن نصرالله
استفاده از تسهیلات بانکی در غیر مورد قرار داد
هدف زندگی را کسب رضایت امام عصر(عج) قرار دهیم
نیمه شعبان چه روزی است
یادداشت| در مواجهه با استکبار باید چگونه بود؟
سه میلاد بزرگ
(27 رجب) ؛ مصادف با مبعث
19 دیماه 1356
[عناوین آرشیوشده]